Maskinuthyrning

Orderlistan är tom

Skanska Maskin – mer än bara uthyrning

Är du i behov av att hyra maskiner, tornkranar, bygghissar eller annan utrustning? Då har du kommit helt rätt. Skanska Maskin hjälper företag med rätt utrustning genom hela projektet. Men Skanska Maskin är mer än bara uthyrning. Med oss som strategisk samarbetspartner har du full kontroll över samtliga maskiner och tjänster. Vi kan även ansvara för hela arbetsplatsens maskinförsörjning och tjänster, exempelvis bodetablering, projektering av byggplats, el, kranar och hissar.

Vi kan säkerhet

Vi är experter på säkerhet och kan hjälpa dig se över arbetsplatsen ur ett säkerhetsperspektiv. Vi håller också utbildningar i handhavande av maskiner enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter.

Gröna och effektiva

Skanska Maskin ser till att leva upp till gröna krav, utan att förlora i effektivitet. Våra energibodar drar till exempel cirka 75 procent mindre energi jämfört med tidigare modeller. Vi arbetar ständigt med att förnya vår maskinpark med arbetsmiljövänliga alternativ. På våra egna arbetsplatser använder vi endast el märkt med Bra Miljöval. Vi har dessutom en intern kemikaliedatabas där vi registrerar använda kemikalier.

 

Kort om Skanska Maskin:

  • Dotterbolag till Skanska Sverige
  • 400 medarbetare
  • Grundat 1990
  • Rikstäckande från Luleå i norr till Malmö i söder.
  • Miljöcertifierat enl. ISO 14001
  • Kvalitetscertifierade enl. ISO 9001

 

Är du i behov av att hyra maskiner, tornkranar, bygghissar eller annan utrustning? Då har du kommit helt rätt.